<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11640919\x26blogName\x3dPeeDrieStam+Weblogboek\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://peedriestam.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://peedriestam.blogspot.com/\x26vt\x3d5238170562040190509', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

zondag 11 december 2005

Pimp my bierglag


Mooie Bierglazen zijn niet lelijk, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat er een paar ierglazen toch gepimp worden. jaja, u begrijpt het goed, we hebben diet jaar geen boom gekaapt.
di niet eens zozeer met de gedachte op een groote boete, maar meer omdat het van ons verwacht werd dat we het wel zouden doen, en dat is het natuurlijk geen verassing meer.

Verder was dit ook het afscheid van onze eerste pivo-vrouw, Lieke komt helaas niet meer naar de pivo's, maar ze blijft atuulijk wel als Esta-leiding actief!

Nadat we de glazen geschildert hadden hebben we nog lekkere cocktail worstjes op en zijn we naar huis gegaan.
Wat we ook niet gedaan hebben is een bloemkool verloot. dit omdat er geen peter en geen bloemkool was, het bloemkoolverhaal wordt volgende week vervolgd. Posted by Picasa

1 Comments:

At 11 dec 2005, 20:42:00, Anonymous Anoniem said...

Hmm ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat er een Pivo vals speeld!!! Op dit moment staat hij niet onder de doush en is hij ook niet aan het zwemmen maar zijn horloge ligd wel THUIS!!!

 

Een reactie posten

<< Home