<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11640919\x26blogName\x3dPeeDrieStam+Weblogboek\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://peedriestam.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://peedriestam.blogspot.com/\x26vt\x3d5238170562040190509', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

zondag 20 maart 2011

Mini-Reunie Peedriestam tijdens Quiz'm

Het was tijd voor een korte mini-reünie van de PeeDrieStam. Alweer bijna een jaar geleden is de PiVo speltak opgedoekt en vernieuwd tot Rover scouts. En daarmee stopten ook de "oude"garde van de PeeDrieStam.

En het begon tijd te worden voor een ouderwets gezellige bijeenkomst van de PiVo's. Omdat tijdens onze tijd de top40 quiz goed was bevallen kwam Tim op het goede idee om met Quiz'm mee te doen in Gebouw-T. En zo geschiedde. Na een rond leiding van Peter, die daar nu werkt, kon de quiz beginnen. Er mochten maximaal 4 man in 1 team, dus we hebben 2 teams opgegeven. PeeDrieStam en de PeeTweeStam, met verrast gelijke antwoorden. De eerste ronde begon goed we wisten nog best veel en stonden even 13e/14e. Daarna kwam de cover art ronde en toen ging het hard beg afwaarts. Maar nog wisten we best veel, maar helaas niet genoeg.
Uit eindelijk zijn ge geëindigd op plaats 28/29. Het was een erg gezellige quiz met veel leuke mensen om ons heen. Na Quiz'm zijn we richting stad vertrokken en hebben we heerlijk gegeten bij de Mexicaan.
De volgende Quiz'm staat alweer geplant! 22e in BoZ of misschien eerder een keer in Eindhoven.

Labels:

1 Comments:

At 31 mrt 2011, 13:32:00, Blogger Maarten said...

Het was super gezellig! Gaan we zeker vaker doen.

Robbert wist alle hoezen met doodshoofden en Tim wist alle muziek waarvan de ouwe gast naast ons dacht dat we er te jong voor waren.

 

Een reactie posten

<< Home